سوره بقره – آیه 80 تا 82

وَ قالوا لَنْ تَمَسَّنا النّارُ إلاَّ أیّاماً مَعْدودَةً قُلْ أتَّخَذْتُمْ عِنْدَ اللّهِ عَهْداً فَلَنْ یُخْلِفَ اللّهُ عَهْدَهُ أمْ تَقولونَ عَلَی اللّهِ ما لا تَعْلَمونَ (80)

بَلی مَنْ کَسَبَ سَیِّئَةً وَ أحاطَتْ بِهِ خَطیئَتُهُ فَأولئِکَ أصْحابُ النّارِ هُمْ فیها خالِدونَ (81)

وَ الَّذینَ آمَنوا وَ عَمِلوا الصّالِحاتِ أولئِکَ أصْحابُ الْجَنَّةِ هُمْ فیها خالِدونَ (82)

و گفتند: «هرگز نمی‌رسد ما را آتش مگر زمان‌هایی معدود.» بگو: «آیا گرفته‌اید نزد الله عهدی؟! پس هرگز تخلف نمی‌کند الله عهدش را، یا می‌گویید بر الله آن‌چه را نمی‌دانید؟!» (80) آری! کسی که کسب کرد گناهی را و فراگرفت او را خطایش، پس آن‌ها هم‌نشینان آتش هستند، آن‌ها در آن جاودانگانند. (81) و کسانی که ایمان آورده‌اند و عمل کرده‌اند نیکی‌ها را، آن‌ها هم‌نشینان بهشت هستند، آن‌ها در آن جاودانگان هستند. (82)

گویند آتش بما نرسد مگر روزی چند. بگو مگر از خدا وعده‏ای گرفته‏اید که از وعده خویش تخلف نکند! یا در باره خدا آنچه نمیدانید گویید! (80) [نه چنین است‏] بل هر که کار بدی کند و گناهش بر او چیره شود آنها جهنمیانند که خودشان در آن جاودانند (81) و آنها که ایمان دارند و کارهای شایسته کنند بهشتیانند و خودشان در آن جاودانند (82)

و گفتند: «جز روزهایی چند، هرگز آتش به ما نخواهد رسید.» بگو: «مگر پیمانی از خدا گرفته‏اید؟- که خدا پیمان خود را هرگز خلاف نخواهد کرد- یا آنچه را نمی‏دانید به دروغ به خدا نسبت می‏دهید؟» (80) آری، کسی که بدی به دست آورد، و گناهش او را در میان گیرد، پس چنین کسانی اهل آتشند، و در آن ماندگار خواهند بود. (81) و کسانی که ایمان آورده، و کارهای شایسته کرده‏اند، آنان اهل بهشتند، و در آن جاودان خواهند ماند. (82)

و گفتند: هرگز آتش (جهنم) جز روزهایی چند به ما نمی‏رسد (به عدد اییامی که نیاکان ما گوساله پرستیدند). بگو: آیا از نزد خدا پیمانی گرفته‏اید- که خدا هم هرگز از پیمان خود تخلیف نمی‏کند- یا چیزی را که نمی‏دانید به خدا می‏بندید؟! (80) چرا، (عذاب طولانی به شما خواهد رسید، زیرا) هر که کار بدی کسب کرد و گناهش (در اثر تکرار) همه وجود او را فرا گرفت (تا آنجا که ایمانش زایل شد) چنین کسانی اهل آتشند و در آن جاودان خواهند بود. (81) و کسانی هم که ایمان آوردند و عمل‏های شایسته کردند آنها اهل بهشتند و در آن جاودان خواهند ماند. (82)

فهرست مطالب

باز کردن همه | بستن همه