سوره یونس – آیه 98
فَلَوْ لا کانَتْ قَرْیَةٌ آمَنَتْ فَنَفَعَها إیمانُها إلاَّ قَوْمَ یونُسَ لَمّا آمَنوا کَشَفْنا عَنْهُمْ عَذابَ الْخِزْیِ فی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ مَتَّعْناهُمْ إلی حینٍ (98)
به زودی – سایر ترجمهها موجود است.
هیچ دهکدهای نبود که [پس از عذاب] ایمان بیارد و ایمانش سودش دهد مگر قوم یونس که ایمان آوردند و در زندگی دنیا عذاب خفت را از آنها برداشتیم و تا مدتی بهره ورشان کردیم (98)
چرا هیچ شهری نبود که [اهل آن] ایمان بیاورد و ایمانش به حال آن سود بخشد؟ مگر قوم یونس که وقتی [در آخرین لحظه] ایمان آوردند، عذاب رسوایی را در زندگی دنیا از آنان برطرف کردیم، و تا چندی آنان را برخوردار ساختیم. (98)
پس چرا هیچ مجتمعی نبود که (به موقع) ایمان بیاورد و ایمانش (به حال آن) سود بخشد، مگر قوم یونس که چون ایمان آوردند عذاب خفیت بار و رسوایی را در زندگی دنیا از آنان برداشتیم و آنها را تا مدتی (از نعمت زندگی) برخوردار کردیم. (98)