سوره توبه – آیه 31
اتَّخَذوا أحْبارَهُمْ وَ رُهْبانَهُمْ أرْباباً مِنْ دونِ اللّهِ وَ الْمَسیحَ ابْنَ مَرْیَمَ وَ ما أُمِروا إلاَّ لِیَعْبُدوا إلهاً واحِداً لا إلهَ إلاَّ هُوَ سُبْحانَهُ عَمّا یُشْرِکونَ (31)
به زودی – سایر ترجمهها موجود است.
جز خدا، حبران و راهبان خویش را، با مسیح پسر مریم، خدا گرفتند، ولی جز پرستیدن خدای یگانه که جز او خدایی نیست و از آنچه با او شریک پندارند منزه است، دستوری نداشتند (31)
اینان دانشمندان و راهبان خود و مسیح پسر مریم را به جای خدا به الوهیت گرفتند، با آنکه مأمور نبودند جز اینکه خدایی یگانه را بپرستند که هیچ معبودی جز او نیست. منزه است او از آنچه [با وی] شریک میگردانند. (31)
آنها دانشمندان و راهبان خود و مسیح پسر مریم را خدایانی به جای خداوند (در اطاعت بیقید و شرط دستوراتشان) اتخاذ کردند، در حالی که مأمور نشدند جز به آنکه خدای یگانهای را بپرستند که معبودی جز او نیست، منزه است از آنچه شریک او میسازند. (31)