سوره اعراف – آیه ۱۷۳

أوْ تَقولوا إنَّما أشْرَکَ آباؤُنا مِنْ قَبْلُ وَ کُنّا ذُرّیَّةً مِنْ بَعْدِهِمْ أ فَتُهْلِکُنا بِما فَعَلَ الْمُبْطِلونَ (۱۷۳)

یا بگویید: «این است و جز این نیست که شرک ورزیدند بزرگان (نیاکان / پدران) ما از قبل و بودیم ذریه‌ای از بعد آن‌ها. آیا پس هلاک می‌کنی ما را به آن‌چه انجام دادند باطل اندیشان؟!» (۱۷۳)

یا نگویید که فقط پدران ما از پیش شرک آورده‏اند و ما فرزندانی از پی آنها بوده‏ایم، چرا ما را به [سزای‏] اعمالی که بیهوده کاران، کرده‏اند هلاک میکنی. (۱۷۳)

یا بگویید پدران ما پیش از این مشرک بوده‏اند و ما فرزندانی پس از ایشان بودیم. آیا ما را به خاطر آنچه باطل‏اندیشان انجام داده‏اند هلاک می‏کنی؟ (۱۷۳)

یا بگویید: جز این نیست که پدران ما پیش از ما شرک ورزیدند و ما فرزندانی پس از آنها (و طبعا پیرو آنها) بودیم، آیا ما را به آنچه باطل‏گرایان انجام داده‏اند هلاک می‏کنی؟! (۱۷۳)

فهرست مطالب

باز کردن همه | بستن همه