سوره توبه – آیه ۸۶
وَ إذا أُنْزِلَتْ سورَةٌ أنْ آمِنوا بِاللّهِ وَ جاهِدوا مَعَ رَسولِهِ اسْتَأْذَنَکَ أولوا الطَّوْلِ مِنْهُمْ وَ قالوا ذَرْنا نَکُنْ مَعَ الْقاعِدینَ (۸۶)
و هنگامی که نازل شود سورهای که ایمان آورید به الله و جهاد کنید با رسولش، رخصت میطلبند تو را صاحبان بلندایی (ثروت) از آنها و گویند: «وا گذار ما را باشیم همراه نشستگان» (۸۶)
و چون سورهای نازل شود که بخدا ایمان بیارید و همراه پیمبر او جهاد کنید، مکنت دارانشان، از تو اجازه خواهند و گویند: ما را بگذار که با نشستگان باشیم (۸۶)
و چون سورهای نازل شود که به خدا ایمان آورید و همراه پیامبرش جهاد کنید، ثروتمندانشان از تو عذر و اجازه خواهند و گویند: «بگذار که ما با خانهنشینان باشیم.» (۸۶)
و چون سورهای فرو فرستاده شود که به خدا ایمان آورید و همراه فرستادهاش جهاد کنید، صاحبان قدرت و ثروت آنها (منافقان) از تو اذن میخواهند و میگویند: بگذار ما با خانهنشینان باشیم. (۸۶)