سوره انعام – آیه ۱۶۰

مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أمْثالِها وَ مَنْ جاءَ بِالسَّیِّئَةِ فَلا یُجْزی إلاَّ مِثْلَها وَ هُمْ لا یُظْلَمونَ (۱۶۰)

کسی که بیاورد حسنه‌ای، پس برای او است، ده (برابر) مانند آن، در حالی که کسی که بیاورد بدی را، پس مجازات نمی‌شود مگر مانند آن و آن‌ها مورد ظلم قرار نمی‌گیرند. (۱۶۰)

هر که نیکی‏ای بیارد، ده برابر آن دارد و هر که بدی‏ای بیارد جز برابر آن، سزایش ندهند و ستمشان نکنند. (۱۶۰)

هر کس کار نیکی بیاورد، ده برابر آن [پاداش‏] خواهد داشت، و هر کس کار بدی بیاورد، جز مانند آن جزا نیابد و بر آنان ستم نرود. (۱۶۰)

هر کس کار نیکی به جا آورد او را ده برابر آن پاداش است، (از پاداش‏هایی که برای طبع عمل به عنوان اویلی آن طبق جعل ابتدایی الهی تعیین شده که حد اقلی تفضل ده برابر و حد اکثرش نامحدود است) و هر کس کار زشتی انجام دهد جز مانند آن را کیفر داده نمی‏شود و بر آنان ستم نمی‏رود (نه از پاداش آنان کم می‏شود و نه بر کیفرشان اضافه می‏گردد). (۱۶۰)

فهرست مطالب

باز کردن همه | بستن همه