یا أیُّها الَّذینَ آمَنوا أنْفِقوا مِمّا رَزَقْناکُمْ مِنْ قَبْلِ أنْ یَأْتیَ یَوْمٌ لا بَیْعٌ فیهِ وَ لا خُلَّةٌ وَ لا شَفاعَةٌ وَ الْکافِرونَ هُمُ الظّالِمونَ (۲۵۴)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! انفاق کنید از آنچه روزی کردهایم شما را از قبل که میآید زمانی (که) نه داد و ستدی است در آن و نه گشادگی و نه شفاعتی و کافران، آنها ظالمان هستند. (۲۵۴)
شما که ایمان دارید! پیش از آنکه روزی بیاید که در آن معامله و دوستی و شفاعت نباشد، از آنچه روزیتان کردهایم انفاق کنید. و کافران، خودشان، ستمگرانند. (۲۵۴)
ای کسانی که ایمان آوردهاید، از آنچه به شما روزی دادهایم انفاق کنید، پیش از آنکه روزی فرا رسد که در آن نه داد و ستدی است و نه دوستی و نه شفاعتی. و کافران خود ستمکارانند. (۲۵۴)
ای کسانی که ایمان آوردهاید از آنچه به شما روزی کردهایم انفاق کنید، پیش از آنکه روزی بیاید که در آن نه خرید و فروشی است و نه دوستی و نه شفاعتی و کافرانند که ستمکارند. (۲۵۴)
کتابخانه موسسه حکمت اسلامی احتجاج