سوره توبه – آیه ۴۹

وَ مِنْهُمْ مَنْ یَقولُ ائْذَنْ لی وَ لا تَفْتِنّی ألا فی الْفِتْنَةِ سَقَطوا وَ إنَّ جَهَنَّمَ لَمُحیطَةٌ بِالْکافِرینَ (۴۹)

و از آن‌ها کسانی می‌گویند: «رخصت بده برای من و به فتنه نیانداز مرا!» آگاه باشید! در فتنه سقوط کرده‌اند و به یقین جهنم قطعاً احاطه‌دار است به کافران. (۴۹)

از جمله آنها کسی است که گوید بمن اجازه بده و مرا بگناه مینداز. بدانید که بگناه افتاده‏اند و جهنم فراگیر کافران است (۴۹)

و از آنان کسی است که می‏گوید: «مرا [در ماندن‏] اجازه ده و به فتنه‏ام مینداز.» هش‏دار، که آنان خود به فتنه افتاده‏اند، و بی‏تردید جهنم بر کافران احاطه دارد. (۴۹)

و از آنها برخی می‏گویند: (در ترک این جنگ) به من اذن بده و مرا به فتنه (گناه مخالفت فرمانت) میفکن! آگاه باش که آنها در فتنه (کفر و نفاق) درافتاده‏اند، و مسلیما جهنم بر کافران احاطه دارد (در دنیا به نحو احاطه سبب که کفر و فسق است و در آخرت به نحو احاطه مسبیب که آتش است). (۴۹)

فهرست مطالب

باز کردن همه | بستن همه