سوره یونس – آیه 18

وَ یَعْبُدونَ مِنْ دونِ اللّهِ ما لا یَضُرُّهُمْ وَ لا یَنْفَعُهُمْ وَ یَقولونَ هؤُلاءِ شُفَعاؤُنا عِنْدَ اللّهِ قُلْ أ تُنَبِّئونَ اللّهَ بِما لا یَعْلَمُ فی السَّماواتِ وَ لا فی الْأرْضِ سُبْحانَهُ وَ تَعالی عَمّا یُشْرِکونَ (18)

به زودی – سایر ترجمه‌ها موجود است.

و سوای خدا چیزها میپرستند که نه ضررشان رساند و نه سودشان دهد و گویند: اینان شفیعان ما بنزد خدایند بگو: مگر خواهید خدا را از آنچه در آسمانها و زمین هست و نمیداند خبر دهید! خدا منزه است و از آن چیزها که شریک وی میشمارید، برتر (18)

و به جای خدا، چیزهایی را می‏پرستند که نه به آنان زیان می‏رساند و نه به آنان سود می‏دهد. و می‏گویند: «اینها نزد خدا شفاعتگران ما هستند.» بگو: «آیا خدا را به چیزی که در آسمانها و در زمین نمی‏داند، آگاه می‏گردانید؟» او پاک و برتر است از آنچه [با وی‏] شریک می‏سازند. (18)

و آنها به جای خدا چیزهایی را می‏پرستند که نه ضرری به آنها می‏رسانند و نه سودی به آنها می‏بخشند، و می‏گویند: اینان شفیعان ما در نزد خدایند. بگو: آیا خدا را از چیزی خبر می‏دهید که نه در آسمان‏ها از آن خبر دارد و نه در زمین؟! منزه و برتر است از آنچه شریکش می‏شمارند. (18)

فهرست مطالب

باز کردن همه | بستن همه