وَ لِلّهِ ما فی السَّماواتِ وَ ما فی الْأرْضِ وَ لَقَدْ وَصَّیْنا الَّذینَ أوتوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ إیّاکُمْ أنِ اتَّقوا اللّهَ وَ إنْ تَکْفُروا فَإنَّ لِلّهِ ما فی السَّماواتِ وَ ما فی الْأرْضِ وَ کانَ اللّهُ غَنیّاً حَمیداً (۱۳۱)
و برای الله است آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است و قطعاً به تحقیق سفارش کردیم کسانی را که داده شده کتاب از قبل شما و نیز شما را که تقوا پیشهکنید الله را و اگر کفر ورزید، پس به یقین برای الله است آن چه در آسمانها و آنچه در زمین است و باشد الله بینیازی همیشه ستوده. (۱۳۱)
آنچه در آسمانها و زمین هست از آن خداست. بکسانی که پیش از شما کتابشان دادهاند و بشما سفارش کردهایم که از خدا بترسید و اگر کافر شوید هر چه در آسمانها و زمین هست از آن خداست و خدا بینیاز و ستوده است. (۱۳۱)
و آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است، از آن خداست. و ما به کسانی که پیش از شما به آنان کتاب داده شده، و [نیز] به شما سفارش کردیم که از خدا پروا کنید. و اگر کفر ورزید [چه باک؟ که] آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از آن خداست، و خدا بی نیاز ستوده [صفات] است. (۱۳۱)
و آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است (علاوه بر خود آنها) ملک حقیقی خداست، و به یقین ما کسانی را که پیش از شما به آنها کتاب (آسمانی) داده شده و شما را سفارش کردیم که از خدا پروا نمایید و (به همه گوشزد کردیم که) اگر کفر ورزیدید (زیانی به او نمیرسانید، زیرا) آنچه در آسمانها و آنچه در این زمین است از آن خداست و خدا همواره بینیاز و ستوده (در صفات و افعال) است. (۱۳۱)



۳- باب أن النوم الغالب علی السمع ینقض الوضوء علی أی حال کان و أنه لا ینقض الوضوء شیء من الأشیاء غیر الأحداث المنصوصة 


۶- باب أن القیء و المدة و القیح و الجشاء و الضحک و القهقهة و القرقرة فی البطن لا ینقض شیء منها الوضوء 


۱۲- باب أن المذی و الوذی و الودی و الإنعاظ و النخامة و البصاق و المخاط لا ینقض شیء منها الوضوء لکن یستحب الوضوء من المذی عن شهوة 


۱۴- باب أن تقلیم الأظفار و الحلق و نتف الإبط و أخذ الشعر لا ینقض الوضوء و لکن یستحب مسح الموضع بالماء إذا کان بالحدید 


۱۷- باب أن قتل البقة و البرغوث و القملة و الذباب لا ینقض الوضوء و کذا الکذب علی الله و علی رسوله و علی الأئمة ع 


۸- باب أنه لا یجوز لأحد أن یقتل بغیر حق و لا یؤوی قاتلا و لا یدعی لغیر أبیه و لا ینتمی إلی غیر موالیه 


۱۰- باب أنه یشترط فی التوبة من القتل إقرار القاتل به و تسلیم نفسه للقصاص أو الدیة و الکفارة و هی کفارة الجمع فی العمد و مرتبة فی الخطإ 


۲۴- باب أن من قتل قصاصا فلا دیة له و لا قصاص و کذا من قتل فی حد من حدود الله و من قتل فی حدود الناس فدیته من بیت المال 


۲۵- باب أن من اطلع إلی دار لینظر عورة لأهلها فلهم منعه فإن أصر فلهم قلع عینِه إن خفی ذلک و إن لم یندفع بدون القتل جاز نقل منصفانه و استفاده شرعی از مطالب این سایت، با ذکر منبع یا بدون آن، برای همگان مجاز است - خانه ایده دیوان



