أمْ یَقولونَ افْتَراهُ قُلْ فَأْتوا بِسورَةٍ مِثْلِهِ وَ ادْعوا مَنِ اسْتَطَعْتُمْ مِنْ دونِ اللّهِ إنْ کُنْتُمْ صادِقینَ (۳۸)
یا میگویند: «به دروغ جعل کرده آن را؟» بگو: «پس بیاورید سورهای مانند او و دعوت کنید هر که را استطاعت دارید از غیر الله، اگر باشید راستگویان». (۳۸)
مگر، گویند: قرآن را ساخته است، بگو: اگر راست میگویید سورهای همانند آن بیارید و غیر خدا هر که را توانید، بخوانید (۳۸)
یا میگویند: «آن را به دروغ ساخته است؟» بگو: «اگر راست میگویید، سورهای مانند آن بیاورید، و هر که را جز خدا میتوانید، فرا خوانید.» (۳۸)
بلکه گویند که این (قرآن) را (محمید) به دروغ ساخته است. بگو: پس یک سوره همانند آن را (در فصاحت لفظ و عمق محتوا و فنون علوم و اخبار از مغیبات) بیاورید و (در این عمل) هر کس را غیر از خدا توان دارید به یاری طلبید، اگر راستگویید. (به آیه ۲۳ سوره بقره مراجعه شود.) (۳۸)
کتابخانه موسسه حکمت اسلامی احتجاج